Dit event is al begonnen/geweest.

Huis van Bosch en Jheronimus Bosch Art Center

Huis van Bosch en Jheronimus Bosch Art Center

's-hertogenbosch
13.20 - 17.00

Deelnemers 4 / 6

Plaats:
's-hertogenbosch - Noord-Brabant
Deelnemers:
Min. 4 - max. 6

Deelnemers 4 / 6

Leeftijd:
40 - 65 jaar
Kosten:
€ 15,50
Uitleg kosten:
Combiticket Huis van Bosch:10 euro. Art Center: 5 euro
 

Omschrijving

Huis van Bosch
In de voetsporen van Jheronimus Bosch
Het Huis van Bosch maakt dit mogelijk! Beklim de middeleeuwse trap die Jheronimus jarenlang heeft op- en afgelopen. Voel wat Jheronimus moet hebben gevoeld toen hij hier woonde, leerde en werkte. Bewonder nu acht eeuwen geweldig bewaarde bouwkunst en beleef de geschiedenis van de stad s-Hertogenbosch in de Middeleeuwen.

In het Huis van Bosch kan het leven en werken van Jheronimus Bosch worden beleefd. Wie was de persoon achter deze wereldberoemde kunstenaar? In een rondgang door het huis word je meegenomen op een spannende reis. Hierbij komt de geschiedenis op magische wijze tot leven. Een spannend en bijzonder verhaal over het leven en werken van deze visionaire kunstenaar. En dat mooi in beeld gebracht in het huis waar hij ruim vijf eeuwen geleden heeft geleefd.

Op elke etage in het geheel gerestaureerde monumentale Huis van Bosch komt de wijze waarop Jheronimus Bosch en zijn familie woonden en werkten tot leven. Door toepassing van de nieuwste multimediale technieken komt van de kelder tot de zolder een geweldige publieksbeleving in beeld en geluid tot stand.

Oud mengt met nieuw
Ervaar van zeer nabij een adembenemende mix van oude bouwstijlen en laat u meenemen in het leven van Jheronimus Bosch als kind en als ijverige leerling van zijn vader, in het huis waar hij zijn uitzonderlijke tekentalenten ontwikkelde.

Na het bezoek gaan we genieten van koffie met een echte Bossche Bol in een gelegenheid in het centrum. Daarna gaan we naar het Jheronimus Bosch Art Center.

https://jheronimusbosch-artcenter.nl/
  •     03 December om 16:25 Gelderland
    heeft zich aangemeld.
  •     03 December om 14:55 Noord-Brabant
    heeft zich aangemeld.
  •     03 December om 13:13 Noord-Holland
    heeft zich aangemeld.
  •     02 December om 23:06 Gelderland
    heeft zich aangemeld.
  •     02 December om 20:34 Utrecht
    heeft zich aangemeld.
  •     02 December om 03:59 Utrecht
    heeft zich aangemeld.

Uitgelicht & Aanbevolen

Stel een vraag